luni, 24 ianuarie 2011

Trezestete popor bajocorit - stare de necesitate

Iata dupa 1989 devine din nou impetuos necesar reinfintarea unei miscari civice impotriva hoardei de politruci si tradatori . Miscare civicacu caracter de masa si cu unic scop inlaturarea de la putere a gastii de tradatori , mincinosi si corupti care pingaresc neamul Romanesc si ucid si injosesc poporul care i-a creat .
Obiectivul miscari : revizuirea constitutiei sau mai bine reintroducerea celei din 1923 , reinstaurarea monarhiei in Romania . Monarhia sa numeasca un lider care sa formeze un guvern . Sarcinile guvernului pe 5 ani stabilite : reformarea administratiei statului , a partidelor si relansarea economica si politica a Romaniei .
Cind nimic nu mai merge este todeauna necesara o miscare de masa , un reset socio politic . Acest lucru cred ca este absolut necesar acum si pentru Romania . Inca mai avem multi oameni deosebit de capabili , oameni cu onoare , cinste si demnitate .
Sper ca sa se arate un intelectual rasat si adevarat care sa preia alaturi de noi toti acest demers riscant dar in acelasi timp urgent si necesar , purificator pentru natie .
Da doamne minte poporului Roman bajocorit , mintit si invrajbit .

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu