luni, 4 aprilie 2011

AS VREA SA STIU

Dragi mei cititori , urmaritori , tovarasi si prieteni di ciberspatiu  as vrea sa va rog ceva .......
As vrea sa stiu parerea voastra despe acest blog. As vrea sa stiu ce teme v-ar interesa mai mult . As vrea sa stiu cit de mult doriti sa cunoasteti despre o tema anume .As vrea sa pot sa fiu mai aproape de toti pentru ca toti sa fim impreuna mai aproape .
Sprijinul vostru ar fi de un real folos pentru mine ....

2 comentarii :

  1. Deja gasesc o enciclopedie in miscare aici,imi rid ochii in cap cind vad cita diversitate.Si eu as vrea sa stiu,dar mai ales as vrea sa te cunosc,si cu toata aparenta pe "parinte":),inuiesc genul de parinte universal,deschis catre TOT in TOATE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi cer scuze ptr. exprimarea directa la pers. I,consider prietenia si apropierea din suflet,cu respectul nefalsificat ,mai importanta decit politetea sociala,dar daca asta deranjeaza si atributele conteaza,pot schimba modul de exprimare.
    Dan Ioanitescu,ale carui bloguri cred ca le urmariti,este cu vreo 15 ani mai in virsta ca mine si are si un statut social total diferit,totusi am fost din start prieteni,ne am vazut,ne am cautat,si suntem in continuare aproape.
    As dori sa vorbesc cite in luna si in stele cu dvs. mai ales in parte de tehnologii neconventinale si energie libera,sa imi umplu "golurile" prin cineva care chiar are experienta nu doar cunoaste teoretic,insa comunicarea scrisa este prea saraca pentru a exprima preaplinul din noi,din fiecare.

    RăspundețiȘtergere