miercuri, 29 iunie 2011

Despre asasini economici

Despre asasini economici si spirituali autohtoni si despre sisteme de putere parastatale


Atunci cand se vorbeste despre asasini economici, atentia presei, si implicit a publicului larg este indreptata catre factorii externi, adesea vazuti ca o forta implacabila. Mai ales de la “Asasinii economici” ai lui John Perkins incoace. Cel mai concludent caz este cel al bietului Jeffrey Franks de la FMI pripasit si el pe aici dupa ce a pus pe butuci economia Argentinei. Termenii in care presa mainstream, de cele mai multe ori spalata pe creier sau, pur si simplu, inculta, trateaza acest subiect marseaza intodeauna pe dihotomia: ei (asasinii economici) – noi (poporul roman). Intodeauna, in mintea lor, intre cele doua entitati se da o lupta, de multe ori de proportii epice, in functie de mogul, de publicul tinta si de tirajul ziarului.
Discursul apare cel mai adesea in urmatorii termeni: “Ce sa faca bietul Isarescu in fata colosilor numiti Banca Mondiala, Fondul Monetar International, etc? Sau presedintele Basescu? Cu atat mai mult, ce poate face bietul ministru Valeriu (Timur) Tabara in fata directivelor UE si a intereselor marilor puteri internationale?” De cele mai multe ori, aceste personaje sinistre sunt vazute ca niste exponenti ai poporului roman, deci ai Binelui, care se lupta si ei cum pot sa tina piept Raului care vine, nu-i asa, de afara. Vezi sondajul IRES ale carui rezultate ne parvin prin intermediul unei surse aflata dincolo de orice suspiciune cu privire la integritatea sa – Financiarul.
Asadar, ce pot face bietii conducatori patrioti ai romanilor in fata marilor agresori ai tarii care ne vor saraci, prin drenarea capitalului dinspre romani catre multinationale si prin spolierea rezervelor BNR sau ne vor, pur si simplu, modificati genetic, vaccinati in toate felurile sau cipati ca oile.
Dar, daca Raul nu e Om?!!…ca sa citam o reclama de pe Animal Planet. Daca Raul nu vine de afara? Daca Raul a crescut la sanul nostru si s-a hranit din munca noastra? Daca…?
Si acum revenim la problema noastra…Daca Traian Basescu NU conduce efectiv Romania? Daca Mugur(el) Isarescu NU este, de fapt, seful Bancii Nationale a Romaniei, ci, un simplu executant obedient? Daca ministrul Valeriu Tabara nu conduce, de fapt, Ministerul Agriculturii ci este doar un simplu angajat foarte ascultator, un simplu nume pe un stat de plata strain? Daca doctorul Streinu (ce nume predestinat!) Cercel nu este decat o holograma vorbitoare scoasa in geam doar in prioada megacampaniilor de vaccinare? Daca Parlamentul Romaniei, nu numai ca nu lucreaza pentru romani, ci efectiv impotriva romanilor?
Cam asta inseamna STRUCTURI ALTERNATIVE (TRANSNATIONALE) DE PUTERE. Cu alte cuvinte, adevaratele resorturi de putere nu sunt cele institutionale, cunoscute, ci altele, transnationale. Iar butoanele acestui panou de comanda complex nu se afla in Romania.
OK, daca panoul de comanda se afla inafara tarii, care sunt atunci firele invizibile care leaga acest panou de control de marionetele locale, dintr-o tara precum Romania, de exemplu?
Nu trebuie sa cautam prea departe ca sa aflam raspunsul. Este arhicunoscut faptul ca guvernatorul Mugur Isarescu, aflat de peste 20 de ani la conducerea BNR, este presedintelui Clubului de la Roma din Romania si membru marcant al Trilateralei si al altor cluburi masonice din intreaga lume. Domnul Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii este un mason respectabil, la fel ca si domnul Streinu Cercel.
Este de notorietate faptul ca domnul Mugur Isarescu a lucrat in tinerete pentru Institutul de Economie Mondiala, pentru Ministerul Afacerilor Externe si pentru Ambasada SUA, calatorind frecvent peste hotare, in special in SUA, chiar si inainte de 1989.
Atat prin natura functiilor detinute de domnia sa, cat si prin posibilitatea aproape nerestrictionata de a calatori in strainatate, domnul Mugur Isarescu, a prezentat un mare grad de risc de fi racolat de structurile masonice internationale care, fara doar si poate, il vedeau ca pe o tinta apetisanta.
Oarecum similar, domnul Valeriu Tabara, de exemplu, a prezentat acest risc pentru simplu fapt ca a fost angajat al concernului bio-chimic Monsanto, una dintre cele mai mari companii de profil le nivel mondial, evident, cu legaturi stranse cu structurile masonice mondiale.
Aceeasi filiera a fost urmata, evident, si de domnul Streinu-Cercel.
Schema este simpla si de o logica de un maxim bun-simt. Masoneria mondiala, acesta structura transnationala cu multiple forme de organizare, urmareste un control cat mai strict la nivel mondial si, evident, atingerea propriilor interese de natura economica, de multe ori, cu sfidarea totala a intereselor nationale.
Acest lucru se poate face in mai multe feluri, dar se pare ca, cel mai eficient mod este (contrar teoriei lui John Perkins) recrutarea de pioni locali, docili, care sa fie cu usurinta mutati apoi pe marea tabla de sah.
Asa se face ca sunt racolate personaje precum Isarescu, Tabara, Streinu-Cercel, care sunt crescute de mici cu multa atentie, sunt sprijinite politic, plasate apoi in functii cheie ale statului, unde se bucura de o mare, aproape neverosimila stabilitate (vezi cazul Isarescu).
Dupa ce toata viata au fost hranite cu laptisor de matca, vine vremea ca aceste larve sa dea inapoi pretul cerut de stapanii lor dinafara tarii. Si trebuie sa faca acest lucru la ordin, pentru ca masonerie este o organizatie cu o ierarhie foarte stricta si cu regulamente aproape militare. Si, dupa cum se stie, ordinul nu se discuta…mai ales cand datorezi intraga cariera, intreaga ta viata, stapanului tau absolut.
Aceste personaje devin, prin acesta schema simpla, adevarate elemente de “vulnerabilitate” pentru stat, adevarate usi deschise larg la staulul oilor in fata lupilor straini flamanzi. Mai concis, un calcai al lui Ahile. Un instrument mult mai eficient comparativ cu un asasin economic strain pentru ca vorbeste limba, cunoaste cultura si este acceptat ca parte a acelui popor, nu ca un corp strain. Si, totul, la un cost extrem de mic, care deriva din racolare si pregatire comparativ cu beneficiile (promovarea neingradita a politicilor proprii intr-un spatiu geografic si spolierea nemiloasa a unor tari intregi).
Asadar, nu se pune problema vreunei lupte, vreunei impotriviri ale acestor personaje in numele interesului national, pentru ca, statutul lor in cadrul organizatiei nu le-ar permite sa aiba o astfel de atitudine.
Tot ce pot sa faca in relatia cu stapanii lor din afara tarii este sa negocieze spolierea romanilor, astfel incat sa nu omoare de tot oile, sau mai rau, sa le aduca intr-un asemenea hal de disperare incat sa inceapa sa muste ciobanii unsi sefi de turma de Masonerie.
Asadar, nivelul de trai, nu este altceva decat “o stare de spirit”, un calcul cinic si rece care lasa oile cu atata energie cat sa nu cada din picioare.
Evident, pentru legitimare in ochii turmelor, aceste personaje supuse lasa impresia ca se lupta cu balaurul strain in interesul national. In relitate, insa, ii ling cu mare grija picioarele.
Asa se face ca rezerva Bancii Nationale este spoliata si ca Romania imprumuta SUA (?!!), ca ne grabim sa intoducem Organisme Modificate Genetic in Romania (prima tara din UE), in ciuda opozitiei romanilor, ca am devenit un mare consumator de vaccinuri care mai de care mai fanteziste, ca am instrainat societatile profitabile si rezervele minerale si cate si mai cate.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in Guvern si in institutiile cheie ale Romaniei, etnicii romani sunt aproape minoritari.
Din pacate, simpla incercare de a iesi din acest cerc vicios este una riscanta (asta nu inseamna ca nu suntem indreptatiti sa facem acest lucru!). Vezi cazul fostului presedinte Nicolae Ceausescu care a mai reusit sa stea la putere doar vreo cateva luni dupa ce a achitat integral datoria externa, devenind, astfel, periculos de independent, locul lui fiind luat ulterior, dupa cum se stie, de o conducere mult “mai inteleapta”…(MS)

sursa:http://www.badpolitics.ro/din-ciclul-%e2%80%9cvulnerabilitati-paranoide%e2%80%9d-despre-asasini-economici-si-spiri

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu