vineri, 24 iunie 2011

somnul natiuni naste basei


Tradatorul national, ramas in pana de idei si de adversari, cel care este pe punctul de a distruge unitatea statului roman,  specimenul odios care a declansat un genocid ordinar la adresa poporului, care minte si sfideaza in fiecare secunda a existentei sale si care a distrus practic viitorul acestei tari, l-a atacat pe REGELE MIHAI, acuzandu-l de tradare si de faptul ca ar fi fost “sluga la rusi”. Un fost securist acuza, plin de tupeu jegos si grandomanie o personalitate marcanta a istoriei Europei, de tradarea propriului popor.  Ceea ce face numitul traian basescu, desigur, in conceptia sa si a slugilor analfabete care il sustin, nu este tradare ci reforma (o reforma care a pus tara pe butuci)
Ce poate fi mai oribil pentru un simplu cetatean  decat gesturile si discursul unui individ, ajuns presedite al tarii, dintr-o grava eroare, si care nu este capabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor unei functii, si sa isi pretuiasca si respecte innantasii, adica acele personalitati care au pus umarul la crearea acestui stat. Ce poate fi mai de condamnat decat comportamentul deviant, manifestat cu bun stiinta de  un ignorant demagog si tupeist care  se comporta ca o tata beata.
Intre REGELE MIHAI si infractorul basescu, fie ca vrea sau nu acesta din urma,  nu poate exista grad de comparatie. In timp ce REGELE MIHAI a adus prestigiu si cinste tarii, traian basescu a discreditat-o in cel mai odios  mod, atacandu-si si umilindu-si poporul.  Un astfel de individ nu merita decat  uitarea istoriei si dispretul intregii tari!

sursa:http://proiectromania.wordpress.com/2011/06/23/basescu-regele-mihai-a-fost-sluga-la-rusi/
Asta e tara in care traim si astia ni sunt conducatoriiii....
In asa o tata nimic sa nu ne mai mire...
Nu ei sunt de vina - ci noi ca ii suportam
zirconiu

4 comentarii :

  1. Noa serbus. Mulţam pentru vizita făcută în "Bălgradul de azi" şi pentru aderarea la grupul celor ce apreciază blogul. Şi eu am preluat linkul blogului tău şi urmează să-l expun pe uliţele Bălgradului.
    Un mic comentariu pentru articol se impune. Pe Traian Băsescu nu-l suport de pe vremea cât era ministru la transporturi. Don' ministru fiind propritar al unei "mici făbricuţe de lactate" îşi desfăcea produsele în Gara de Nord fără concurenţă. În acea vreme eram şi eu un slujbaş al căii ferate. De atunci a început căderea CFR-ului care astăzi este ce mai este şi se vede.
    Că don'preş. nu-i acceptă pe cei mai inteligenţi decât el nu este o noutate. Că insultă în dragă voie în stânga şi în dreapta, nu este de mirare. La periferia porturilor în care a bătut cârciumile nu avea ce învăţa. Că noi îl suportăm, nu avem ce face. Trebuie să respectăm voinţa celor care au fost mai mulţi decât noi pe bune sau pe rele la trecutele alegeri. Sper ca la viitoarele alegeri PDL-ul să nu mai aibă acelaşi număr de simpatizanţi. Trăiesc într-un oraş portocaliu şi ştiu că ei au existat cu adevărat crezând cu toată convingerea că aleg omul care se luptă pentru cauza lor. Sunt curios dacă şi portocalele de azi s-au convins pe cine au în fruntea lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca ati preluat articolul si nu l-ati scris dv.
    stiti probabil ideea mea ca solutia este a treia cale.
    dar cred ca basescu este un conducator puternic in bune si rele. partea buna o spun aici: un lider este cel care se detaseaza cu un pas de gloata ce se apropie de buza prapastiei. unui lider nu-i e treama de moarte. si-l admir cand spune ca este tradare din partea regelui ca a abdicat sub presiunea pistolului la tample.
    monarhia este un sistem de conducere care a pierdut in jocul de-a puterea fiindca a fost slaba. de aceea mi se pare ridicol s-o restaurezi azi aducand probabilitatea ca maine sa pleci iar cand te va ameninta altcineva cu pistolul.
    a doua admiratie este cu regionalizarea care are scopul ascuns de a da o lovitura de gratie ungurilor care ne enerveaza de 20 de ani simuland democratia in timp ce a epurat etnic romanii. facand un jutet mare inseamna ca ei sa nu mai poata fi lideri decat in judetele existente dar sa aiba supra control/supunere la cluj. pericolul ar fi sa-si faca un culoar etnic pana la budapesta , dar sa fie si disipati oricum de romani prin crearea unor zone industrializate in zonele de contact si infuzie de romani. opozitia ar fi trebuit sa-l sprijine fiindca nimeni nu va mai avea forta si nebunia lui sa subtieze bugetarii, care trebuie sa recunoastem sunt o povara. plus ca 500.000 de bugetari ar insemna probabil 500 de mii de noi firme/locuri de munca, deci un bine pentru economie.

    cu stima,
    nicolae

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Nicolae, să fim serioşi. Trec peste faza că domnul Băsesu ar rezista unui pistol la tâmple şi mă opresc la faza cu regionalizarea. Cine a cântat în strune UDMR-ului dacă nu puterea? Cine are nevoie de UDMR dacă nu puterea? Din câte guverne a lipsit UDMR-ul începând cu 1990? Cine şi de ce a scos armata română din HarCov? Pentru ce Statut special minorităţii maghiare aprobat cu tam-tam de putere? Ce ieşire spre Budapesta au judeţele Harghita şi Covasna în actuala formă de împărţire administrativă? De ce nu se acţionează pentru intrarea în legitimitate a actualelor regiuni de dezvoltare creiate de Guvernul Ciorbea, că doar atunci nu era Iliescu la putere, ci Emil Constantinescu şi alianţa DA. Nu vi se pare totuşi o mascaradă ceea ce face preşedintele Băsescu cu susţinătorii lui Boc, Udrea & CO ?

    RăspundețiȘtergere
  4. orice popor si natie isi merita conducatorii. Dupa 10 ani de Iliescu nici dracul nu mai putea face nimic.Cand toti sunt pe contra nu se poate face nimic bun.Regele mihai nu a facut nimic pentru tara cand a fost la conducere pentru ca era un copil iar daca-i pasa de tara nu pleca.Stie careva un Stefan cel Mare pe undeva?!!! Sau un Tepes.Stie macar cineva cum se voteaza???!!!

    RăspundețiȘtergere