vineri, 6 iulie 2012

cum sa decorez casa ieftin si frumos

Decorarea casei nu trebuie sa fie un proces complicat si scump din punct de vedere financiar. Daca respecti cateva norme, vei putea sa iti decorezi casa fara prea mari batai de cap. Iata mai jos cateva sfaturi utile!

decoratiuni ieftine locuinte

Stiai ca iti poti redecora radical casa simplu si usor?
Iti doresti sa conferi un aspect proaspat si nou locuintei tale? Doresti sa efectuezi câteva modificari care sa schimbe complet decorul si ambientul casei, dar nu stii cu ce si de unde sa incepi?
Ca sa iti fie mai usor si sa facilitezi procesul de reimprospatare a locuintei tale, mai jos iti prezentam trei metode prin care poti schimba complet aspectul locuintei tale fara prea mari batai de cap.

Pasul 1: Identifica spatiile cu imprefectiuni
Inainte de a incepe orice remodelare a casei, in primul rand trebuie sa identifici ceea ce trebuie reparat. Toti obisnuim sa spunem: ‚Trebuie sa schimbam totul’!, iar de la aceasta generalizare, totul se transforma in haos. De aceea, identificarea zonelor pline de imperfectiuni te va ajuta sa te concentrezi asupra unui detaliu si in acelasi timp sa iti organizezi programul. Tine minte ca de multe ori renovarile nu sunt chiar asa de complicate precum par.


Pasul 2: Cauta solutii imediate
Daca de cele mai multe ori visezi la schimbari enorme, probabil perceptia ta fata de ceea ce vrei sa modifici, se va schimba numai dupa ce ai modificat câteva detalii concrete. A da pe pereti o vopsea sau o culoare diferita si a adauga o piesa de mobilier noua, poate face ca locuinta ta sa transforme radical, fara a fi nevoie sa descompui totul si sa faci o schimbare extrema. De multe ori, aceste mici detalii vor potoli dorinta te de a redecora si schimba totul.


Pasul 3: In cautarea inspiratiei
Daca dupa ce ai implementat aceste mici schimbari tot vrei sa mai redecorezi, mai ramân inca multe idei si planuri de design pentru renovare. Inainte de a finaliza orice modificare este indicat sa te concentrezi asupra tuturor celorlalte posibilitatilor existente, sa iti lasi imaginatia libera, pentru a fi sigur ca rezultatul este cel dorit de tine.
Apelând la aceste metode vei vedea ca munca de redecorare, nu va fi nici o experienta traumatica si nici una stresanta, ci dimpotriva, este creativa si distractiva la care pot participa toti membrii familiei tale.
Autor: Andra Voinea

2 comentarii :