luni, 6 august 2012

Până acum, a fost o joacă


Până acum, a fost o joacă. Politrucii s-au șantajat intre ei, si-au înregistrat discuțiile despre șpăgi si au dat înregistrările la presă, dar de intrat in pușcărie n-a intrat nimeni. Până acum, România era cea mai corupta țară din Europa, dar fără corupți condamnați. Până acum, deși era criza economica, partidele și-au permis sa mărească salariile și pensiile.
Ei bine, nu va mai fi la fel. Traian Băsescu vrea răzbunare; iar USL-ul nu va ceda. De acum înainte, va curge sânge adevărat:
  • Pe urmele lui Adrian Năstase o vor lua mulți alții – din ambele tabere.
  • Violenta si haosul vor creste.
  • Simultan, criza economica își va vedea de treaba ei: investitorii vor pleca tot mai repede si tot mai mulți,
  • Vor fi tot mai multe falimente,
  • Tot mai multe executări silite,
  • Tot mai mulți șomeri care își pierd casele.
O tara distrusa economic, in care doua tabere politice se bat pe viața si pe moarte: adică România va semăna tot mai mult cu Uganda lui Idi Amin. Adio, Uniunea Europeana!
Si USL si PDL zic ca au câștigat referendumul. De fapt, au pierdut amândoi.
  • USL a pierdut, pentru ca a confundat ura împotriva lui Traian Băsescu, cu iubirea pentru ei. De fapt, românii va urăsc pe amândoi!
  • PDL a pierdut, pentru ca nu poți sa furi din taxele oamenilor, in timp ce le tai salariile. Corupția si austeritatea nu merg împreuna.
Austeritate si tăieri de cheltuieli au făcut mulți: Margaret Thatcher si David Cameron in Marea Britanie, Angela Merkel in Germania, Leszek Balcerowicz in Polonia. Dar nici unul n-a ajuns sa fie urât de poporul lui, cum este PDL-ul acum. De ce? Simplu: pentru ca nici britanicii, nici germanii, nici polonezii, n-au fost la fel de corupți ca politicienii români.
Cine n-a votat, n-a votat de scârba. Si cine a votat, tot de scârba a votat.
Nu exista in clipa asta vot pozitiv in România. Cei care au rămas acasă, nu de dragul PDL-ului au rămas. Iar cei care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, nu de dragul USL-ului au votat.
De fapt, poporul român nu e împărțit in doua tabere, ca politrucii. Ci in trei: a treia tabără este cea românilor care urăsc la grămada, toata clasa politica si care nu au cu cine sa voteze. Si ea este cea mai mare: cam 15 milioane de oameni. Printre ei, si eu.
PDL-ul a fugit după doi iepuri si i-a pierdut pe amândoi.
L-am întrebat ieri pe un pensionar militar, care s-a dus la vot: de ce ai votat contra lui Băsescu, ca doar ti-a mărit pensia? Ei, dar ce, el mi-a mărit-o, domnu’ Giurgea? Da-l dracului de nenorocit!
PDL-ul a încercat sa-i lingă-n cur pe votanții tradiționali ai PSD-ului. Le-a mărit pensiile, dar nu si-a dat seama ca pensionarii nu vor fi recunoscători, ci dimpotrivă: își vor lua banii, după care vor vota tot cu cine vor ei. Aceeași greșeala a făcut-o si PNL-ul in 2008: a mărit nivelul de trai enorm, sperând ca vor câștiga alegerile. In realitate, s-au făcut zob.
Iar PDL-ul si-a agravat greșeala: ca sa aibă bani de mărirea pensiilor, a crescut taxele, a băgat impozitul forfetar – adică a lovit exact in sectorul privat si in oamenii de dreapta, care îl votaseră. Si va mai mirați ca 7 milioane de oameni au votat ieri împotriva lui Traian Băsescu?
De 20 de ani, toate partidele dau mita electorala populației, dar de fiecare data puterea pierde alegerile. Se zice ca cine da o data cu capul de pragul de sus, nu e deștept. Dar cat de cretina poate sa fie o clasa politica, care se izbește cu fruntea de același prag, mereu si mereu, timp de 20 de ani?
Răspunsul l-am dat in Adevărata “pulime” e in Parlament.
A învățat Băsescu ceva? I-a venit mintea la cap?
Sigur ca nu! Păi, poporul român i-a mai salvat o data fundul lui Traian Băsescu, in referendumul din 2007. De fapt, Traian Băsescu a fost politicianul care a primit cele mai multe cadouri de la poporul său: doua mandate si doua referendumuri.
Si cum i-a răsplătit Traian Băsescu pe români?
  • In plina criza, in 2009, a numit un prim ministru incapabil (Emil Boc).
  • A încurajat jefuirea statului de către PDL (vezi contractele cu Hidroelectrica sau instalarea bandiților lui Blejnar la ANAF).
  • A crescut taxele si a pus un impozit forfetar, ceea ce a dus la închiderea a peste 200.000 de firme (din care 22.000 au emigrat in alte tari: ca Nokia).
Cine crede ca politrucii “învață” ceva, e un bou. Când politrucii primesc un cadou de la alegatori, considera ca este meritul lor. In schimb, când sunt pedepsiți (ca PNTCD), toți au impresia ca poporul nu i-a înțeles si i-a pedepsit pe nedrept. Toți au efectiv impresia ca este “dreptul” lor sa trăiască pe banii statului.
Singura metoda eficienta de educare a politrucilor, este un glonț in ceafa.
E bine ca a rămas Băsescu președinte. Dar nu pentru ca e un președinte bun!
Pai daca e un președinte rău, de ce e bine ca a rămas?
Tocmai pentru ca urmează un măcel. Războiul politic, suprapus cu criza economica, va duce la explozia statului social si la dispariția României pe care o cunoașteți. Măcelul, sângele, arestările, sinuciderea politicienilor sunt rele pentru clasa politica – dar bune pentru poporul român.
PDL-ul, PSD-ul, PNL-ul nu sunt partide: sunt niște haite de câini care se sfâșie intre ele. Păi, proști am fi sa le liniștim! Dimpotrivă, e in interesul nostru sa-i întărâtăm cât mai mult, unii împotriva altora.
După care sa ne așezăm, cât de confortabil poate fiecare, si să urmărim luptele de câini.

E oficial: Bulgaria e noul paradis fiscal al UE

Patronii greci se muta in masa la bulgari. In ultimele zile, televiziunile din toata Europa arata cum sute de firme grecești își părăsesc definitiv tara. Destinația lor? Bulgaria, care are in acest moment cele mai mici taxe din Uniunea Europeana.

Sute de angajați ANAF, implicați in crima organizata! •Cel mai mare scandal de corupție din Europa. •Evaziune de peste 100 de milioane de euro.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu