luni, 30 septembrie 2013

Domnule Președinte....

Soim Press RO

Domnule Președinte, CIANURA se descompune sub efectul utravioletelor, neutralizând-se, 


dar procesul este de FOARTE LUNGĂ DURATĂ, ajungând până la 120 de ani perioada de

descompunere. Dar cianura este extrem de volatilă, temperatura de vaporizație fiind de

 aprox. 30 grade Celsius. De aceea utilizarea cianurilor în țările nordice sau în Canada nu 

presupune aceleași riscuri ca și în cazul României, unde temperatura medie este de peste 

30 

de grade în perioada verii. Așa zisa "cianura din sâmburele de migdale", amare, nu cele 

dulci, d-le Băsescu, se mai numește AMIGDALINĂ, fiind un produs din clasa B-urilor (B17),

 având denumirea comercială de LAETRIL, iar în zonele unde este consumat, nicio formă de

 cancer nu există. Aceasta nu înseamnă că dacă este consumat în cantități mari, amigdalina 

nu poate deveni toxică. Întrebarea este câți români consumă zilnic amigdalină, câți au murit 

din cauza amigdalinei și care este legătura între o substanță chimică de sinteză și un produs

 absolut natural. Pericolele în cazul folosirii CIANURII sunt permanente, iar folosirea 

masivă 

a acesteia nu ar avea sub nicio formă vreun efect benefic asupra Transilvaniei, asupra 

României, nici măcar financiar. De ce sprijiniți campania mediatică a RMGC?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu