marți, 11 februarie 2014

bicarbonatul de sodiu - citeva utilizari speciale

bicarbonatul de sodiu - citeva utilizari speciale 

Scapa de excesul de sebum din parul tau cu un truc cat se poate de simplu. Adauga o lingurita de bicarbonat cantitatii de sampon cu care te speli regulat, si maseaza bine scalpul. Bicarbonatul are un efect abraziv asupra parului tau si, astfel, vei obtine un par mai curat imediat.
Bicarbonat sau deodorant? Da, ai auzit bine. Patru linguri de bicarbonat amestecat cu aproximativ 10 picaturi din uleiul tau preferat (iasomie, argan, masline, jojoba, etc) si vei obtine deodorantul perfect, lipsit de alte chimicale.
Albirea naturala a dintilor se poate realiza, de asemenea foarte usor, cu bicarbonat. Pentru o albire eficienta si evitarea iritatiei gingiei (bicarbonatul este abraziv si poate duce cu usurinta la iritarea gingiei), creeaza un amestec din 1 lingurita de bicarbonat, putina pasta de dinti, putina zeama de lamaie si putina apa oxigenata. Vei obtine o pasta care actioneaza ca un produs de albire profesional. Este usor de obtinut, iar rezultatele se vad dupa prima spalare.
Scapa rapid de acnee. Incearca sa faci o pasta din bicarbonat si apa calda. Aplica apoi pasta direct pe suprafata cu acnee si las-o sa actioneze cateva minute. Vei fi surprinsa cat de repede si de eficient va functiona.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu